Tarieven overzicht

De ondersteuning die ik bied is speciaal voor jou op maat gemaakt. De tarieven voor kortdurende en langdurende coachingstrajecten verschillen. Het kan zo zijn dat de duur van het coachingstraject tijdens het proces veranderd, hierover gaan we dan in gesprek. Wat kan ik met de juiste coaching en ondersteuning voor jou en je persoonlijke groei betekenen?

Voordelen voor particulieren

  • Heldere doelen voor ogen
  • Op maat gemaakt plan van aanpak
  • Periodiek monitoren van de voortgang
  • Aan de slag met je dromen realiseren

Voordelen voor bedrijven

  • Een betere werksfeer
  • Betere resultaten door efficienter werken
  • Meer plezier en motivatie in je team
  • Meer capaciteit door flexibele inzetbaarheid
Ik bied
Voor elk traject een passend tarief

Op maat gemaakte coaching vraagt om een op maat gemaakt tarief. Voor elk doel en bij elk verschillend persoon kunnen de stappen om het doel te bereiken anders zijn. Ook de doorlooptijd en de intensiteit van het traject beïnvloeden mijn capaciteiten. Om deze redenen variëren de tarieven tussen verschillende trajecten. Voor trajecten met een kortere doorlooptijd geldt gemiddeld een hoger tarief dan voor trajecten met een langere doorlooptijd.

Het tarief voor doelen die makkelijker te behalen zijn met een minder intensieve begeleiding zal er een lager tarief gehanteerd worden. Voor hoger gegrepen doelen met een intensievere begeleiding zal logischerwijs een hoger tarief gelden. De afstand tot het doel en bijkomende problematiek zijn hierbij bepalende factoren. Het vrijblijvende kennismakingsgesprek is hiervoor een goed moment om zowel de mogelijkheden als de kosten te bespreken. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je kan verwachten.

Houdt ook rekening met het volgende..

Naast bezoeken en ondersteuning aan huis moeten er ook andere kosten in rekening gebracht worden. Denk hierbij onder andere aan het schrijven van een plan van aanpak en reistijd. Tevens ben ik ook gecertificeerd om zorg te verlenen vanuit het PGB. Dus heb jij een indicatie? Dan hoeven mijn diensten jou niets te kosten!