Diensten Coaching & ondersteuning

Samen met Kanne Coaching haal je het beste uit jezelf!

Wil jij jezelf ontwikkelen? Ben je opzoek naar balans in je leven? Of zit je gewoon even vast? Kanne Coaching biedt op ambulante wijze ondersteuning aan jongeren en jongvolwassenen met een diagnose en/of psychische problematiek. Deze coaching en ondersteuning vindt altijd plaats aan de hand van een persoonlijk plan van aanpak. Ik bied hulp om wensen en behoeften om te zetten naar stappen die jou dichter bij je persoonlijke doel brengen. Mijn coaching is gebaseerd op vertrouwen, daadkracht, proactiviteit, zeggen wat je doet en doen wat je zegt. De ondersteuning is altijd organisch van aard. Ik streef ernaar op een laagdrempelige wijze te werk te gaan. Mijn ervaring ligt onder andere in de lijnen van het onderwijs, gezinsondersteuning, reflectie en motivatie, maar ik sta open voor elke vraag. Ik kom graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.

Voor particulieren

Lijk je je plek niet te kunnen vinden in de maatschappij, kun je geen werk vinden of wil het maar niet lukken op school? Ik bied je de mogelijkheid om wensen en behoeften om te zetten naar stappen die je dichter bij het persoonlijke doel brengt. Op een laagdrempelige, luchtige, maar toch krachtige manier stippelen we samen uit hoe we daar gaan komen waar jij wil zijn.

Voor bedrijven

Kunnen zaken op de werkvloer beter of wilt u een fijnere manier van werken laten onderzoeken? Zowel voor het vergemakkelijken van contact tussen de medewerkers als het analyseren van de huidige werkprocessen en het ontwikkelen van een efficiƫntere werkwijze bied ik mogelijkheden. Ook bij het aansterken van een vast team op flexibele basis ben ik inzetbaar. Doelmatig en resultaatgericht.